Over Sint Jan

Fanfare Sint Jan

Fanfare Sint Jan is in 1953 opgericht in het buurtschap Leijenbroek te Sittard. Deze bloeiende vereniging bestaat uit een fanfarekorps en een slagwerkgroep. Fanfare Sint Jan vervult een belangrijke rol in de gemeenschap van de buurten Leijenbroek en Kollenberg o.a. bij de Eerste H. Communie, Kerstmis en Sinterklaas. 

Nieuwsgierig naar ons?

Kom eens luisteren naar een repetitie of optreden en spreek ons aan, wij van Sint Jan geloven in écht contact. Het fanfare-orkest repeteert op zaterdagavond van 18:00 tot 20:15 uur. De slagwerkgroep repeteert op woensdag van 17:45 tot 19:15 uur.

Interesse om bij ons muziek te komen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefles, een gratis proefrepetitie of een repetitiebezoek via info@fanfaresintjan.com.

Fanfare-orkest

Het fanfare-orkest van Sint Jan telt ongeveer 30 muzikanten. Ad Triepels dirigeert het fanfareorkest. Samen muziek maken, uitdagend en grensverleggend voor iedere muzikant! En tegelijk ongedwongen, huiselijk en gemoedelijk. Het kan bij fanfare Sint Jan.

Slagwerkgroep

De slagwerkgroep speelt met 9 leden op melodisch en ritmisch slagwerk. Glenn Falize heeft de leiding over de slagwerkgroep.