Wandeling

Zoals jullie wellicht weten hebben we in onze wijk al enige jaren een samenwerkingsverband tussen de fanfare, scouting, Ophovenerhof en buurtvereniging de Broekstraat.
Met name het organiseren van de kerstmarkt heeft vanuit dit samenwerkingsverband plaatsgevonden.

Vanwege de regelgeving, aansprakelijkheid en financiële consequenties hebben we, zoals al eerder gecommuniceerd, helaas moeten besluiten de kerstmarkt niet meer te organiseren.

Maar niet getreurd, de samenwerking tussen genoemde partijen gaat door onder de naam “Vijvercomité”. Doel is het organiseren van diverse activiteiten (die wel mogelijk zijn) t.b.v. de leefbaarheid in de wijk en het versterken van de onderlinge samenwerking van de partijen die deelnemen.

De eerste activiteit staat gepland, een wandeling in de mooie omgeving van onze wijk. Alle informatie herover vinden jullie in de bijlage.

Mocht je willen deelnemen, geef je op.

Verspreid de informatie, iedereen is welkom om deel te nemen.

De opbrengst zal gebruikt worden voor de organisatie van een kinderactiviteit voor de kinderen uit de wijken Leijenbroek en Ophoven.

Wellicht dat we als fanfare nog een muzikale bijdrage leveren, maar dat zijn we nog aan het bekijken en hangt af van het aantal deelnemers dat zich gaat aanmelden (wordt het een succes?) en of een aantal van jullie daaraan willen meewerken.

Nader bericht hierover volgt.