Funfare: jij doet toch ook mee?

De nieuw talent-orkesten schieten als paddenstoelen uit de grond om ons heen, maar wij pakken het net even wat anders aan.

Fanfare Sint Jan start in het nieuwe seizoen met de ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ณ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ: een eenmalig orkest voor oudmuzikanten, nieuwe muzikanten en alles daar tussenin! Deelname is al mogelijk vanaf โ‚ฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ,-!

Heb je ooit muziek gemaakt en lijkt het je leuk dit weer eens te doen? Maak je al muziek en wil je dit graag in groepsverband doen? Of heb je nog nooit muziek gemaakt, maar is het altijd al een droom geweest? Dan is dit je kans!

In slechts 12 weken bereiden we samen met de fanfare een programma voor, dat tijdens het slotspektakel op zondag 10 december zal worden uitgevoerd voor publiek.

Deelname aan de funfare is uit te breiden met een opfriscursus of, als je nog nooit muziek hebt gemaakt, 12 weken muziekles in groepsverband, waarbij je halverwege instroomt bij de funfare.

Weet je nu al dat je wil deelnemen of wil je graag meer informatie, scan dan de QR-code of stuur een mailtje naar sjpeele@fanfaresintjan.com. Laat vooral ook even weten of je naar onze informatie-ochtend komt op ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿญ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ!