Vacature dirigent en slagwerkdocent

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe dirigent voor de slagwerkgroep, die tevens de slagwerkdocent voor onze slagwerkleerlingen zal worden.

Algemene gegevens
Slagwerkgroep Sint Jan uit Sittard is onderdeel van fanfare Sint Jan en bestaat momenteel uit 8 leden in de leeftijd van 16 t/m 65 jaar. De slagwerkgroep speelt zowel ritmische als melodische werken. De slagwerkgroep repeteert momenteel op vrijdagmiddag, maar is voornemens een nieuwe repetitiedag te kiezen in overleg met de nieuwe dirigent.

Doelstelling
Slagwerkgroep Sint Jan wil streven naar een passend muzikaal niveau, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele kwaliteiten van elk lid.

Profielschets
• In het bezit van een conservatoriumopleiding slagwerk of daarvoor bijna afgestudeerd;
• didactische en empathische capaciteiten t.o.v. muzikanten;
• leden van ieder niveau en iedere leeftijd stimuleren/inspireren;
• arrangerende kwaliteiten in geval van eventuele bezettingsproblemen;
• organisatorische kwaliteiten met oog voor de toekomst, natuurlijk leider;
• actief meedenkend over continuïteit en groei van de vereniging;
• in overleg invulling geven aan planning van concerten waarbij gebruik kan worden gemaakt van het netwerk van de dirigent

Wat bieden wij?
Een enthousiaste, relatief jonge groep die graag samen met een nieuwe dirigent wil werken aan het opbouwen van een stabiele slagwerkgroep.

Procedure
Proefrepetities maken deel uit van de selectieprocedure. Deze zullen plaatsvinden aan het begin van het nieuwe seizoen (augustus/september), in overleg met de kandidaten. Uiterste inzenddatum voor sollicitaties is 15 juli 2022. Kandidaten kunnen reageren t.a.v. dhr. W. Jongen.

Ben jij die enthousiaste dirigent en slagwerkdocent die met ons aan de slag wil?
Laat het ons weten, via slagwerkgroep@fanfaresintjan.com.

Klik op onderstaande link om de vacature als pdf te openen:

Vacature dirigent en slagwerkdocent